Andra Cărăușu

Social Media

Perioada de colaborare:
Februarie 2021 – prezent

Ultimii 4 ani

Am absolvit Facultatea de Științe Politice la SNSPA și urmat două masterate în domeniu, din dorința de a înțelege cât se poate de bine cum funcționează sistemul public din România și a putea veni cu soluții reale la problemele cu care se confruntă fiecare cetățean, zi de zi. Acum sunt doctorand în domeniul digitalizării administrației publice și consultant în interacțiunea cetățenilor cu organizațiile publice. Cred cu tărie că orice politică publică și schimbare majoră din societate trebuie să fie adaptată la nevoile reale ale populației și îmi doresc să aplic toate cunoștințele acumulate pentru a contribui la acest lucru.

Următorii 4

Îmi doresc ca fiecare cetățean român să se bucure de servicii publice de calitate și politici care le impactează viața într-un mod pozitiv și vreau să particip activ în acest proces de schimbare. M-am alăturat recent echipei formate din Andrei și Irineu și datorită deschiderii de care dau dovadă și a profesionalismului lor, sunt convinsă că împreună vom reuși să contribuim la îmbunătățirea sistemului și sper să putem reprezenta cât mai bine interesele oamenilor care i-au ales.

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://www.facebook.com/andra.carausu 

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode