Annabelle Botea

Jurist

Perioada de colaborare:
Februarie – August 2021

Ultimii 4 ani

M-am înscris în USR PLUS în 2020, când am decis să vin să trăiesc în România,  pentru că sunt convinsă că fără implicare nu există schimbare. M-am născut în Franța. Am absolvit facultatea Sciences Po la Paris și în ultimii patru ani am urmărit cu interes evoluția politică din România. Absolventă unui master de drept, am avut oportunitatea să câștig experiență într-un cabinet de avocatură la Paris și într-un ONG care apără drepturile omului la Bruxelles.

Următorii 4

M-am alăturat echipei lui Andrei și Irineu și lucrăm împreună la propunerea de inițiative și proiecte legislative. Sunt pasionată de procesul legislativ și îmi doresc să reușim să împingem inițiative legislative care să aibă un impact pozitiv asupra sistemului de învățământ românesc și să contribuim la un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

 

Aici mai multe detalii despre mine: 

Annabelle Botea | LinkedIn

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode