Cristina Paicu

Administrarea birourilor din circumscripție

Perioada de colaborare:
Februarie 2021 – prezent

Ultimii 4 ani

În 2017, după ce am ieșit la nenumărate proteste, am înțeles că nu este de ajuns și am decis să mă alătur USR PLUS unde am găsit  oameni cu aceeași dorință de schimbare, care să pună umărul la normalitatea mult așteptată.
În ultimii 4 ani am lucrat la cabinetele parlamentare Allen Coliban și Tudor Benga precum și secretar administrativ la o firmă franceză. 

Următorii 4

În cadrul echipei lui Andrei și Irineu mă ocup de administrarea birourilor parlamentare din circumscripție, de relația cu cetățenii, organizarea de evenimente și alte activități necesare bunului mers al cabinetelor parlamentare. Mă bucur astfel să fac parte dintr-o echipă eficientă, al cărei scop este acela de a îmbunătăți sistemul de învățământ românesc.

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016442359093

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode