Ovidiu Paraschivescu

Consilier Coordonator

Perioada de colaborare:
Februarie 2021 – prezent

Ultimii 4 ani

Sunt membru USR PLUS din 2016, conștient fiind că generația mea are nevoie de schimbări radicale la nivel politic și economic, schimbări absolut necesare pentru a ne păstra copiii în țară după alți 20 de ani. Activez civic în județul Brașov, loc ce poate fi un bun exemplu de dezvoltare pentru restul țării.
În ultimii ani am oferit consultanță strategică pentru aplicații mobile și servicii smart city din România: salvare montană prin Salvamont, mobilitate urbană integrată pentru Citylink, dezvoltare de produse educaționale digitale.

Următorii 4

M-am alăturat echipei lui Andrei și Irineu pentru a coordona eficient planul nostru de a aduce legi bune, în special pentru educație și asistență  socială. Sunt tatăl a 2 copii mici și sunt bucuros că toți membrii echipei plasează viitorul noii generații în centrul eforturilor lor de acum înainte.
Trăiesc cu speranța că bunele practici și relația cu mediul civic și al organizațiilor non-profit vor accelera investițiile care să aducă educația din România la nivel european.

Aici mai multe detalii despre mine: 

www.linkedin.com/in/ovidiu-paraschivescu

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode