Silviu Nicolescu

Coordonator comunicare

Perioada de colaborare:
August 2021 – prezent

Mă alătur echipei cu un bagaj de 20 ani în jurnalism și comunicare, cu o frumoasă experiență în presă, la agenții internaționale de știri, publicații online și print, urmată de o trecere naturală în comunicare, pentru companii din top 10 ca volum de afaceri în România, dar și pentru afaceri românești care au depășit pragul de venituri de un miliard de lei.
În 2017, am fondat Prora Comunicare, proiect menit să aducă experiența extinsă din domeniul comunicării și imaginii și să coaguleze un nucleu de oameni cu viziuni comune, în beneficiul companiilor, proiectelor, antreprenorilor și oamenilor cu inițiativă din România.
Responsabilitatea antreprenoriatului în România vine și cu libertatea de a alege proiectele și oamenii în care cred, iar echipa de aici promite să miște lucrurile în direcția corectă.

Aici mai multe detalii despre mine: 

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode