Activitatea în circumscripție

Pentru a contribui la elaborarea de politici publice eficiente și la soluționarea problemelor comunității brașovene, mi-am propus, pe parcursul mandatului, să fiu prezent în cât mai multe localități și școli din județ.

Am avut întrevederi cu peste 30 de directori de școli și licee, lideri sindicali din învățământ, activiști din ONG-uri, părinți, persoane cu dizabilități, membri ai asociațiilor de elevi și am vizitat 29 de școli și licee.
De asemenea, am documentat situația infrastructurii școlare și a transportului pentru elevi, precum și implementarea unor proiecte guvernamentale precum „Catalogul Digital” și „Sprijin pentru România”. Am susținut, alături de colegii mei, amendamente importante la Bugetul de stat, pentru a sprijini investițiile majore din județ.

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode