Cristina Casian

Consilier Juridic

Perioada de colaborare:
Octombrie 2021 – prezent

Absolventă a Facultății de Drept, cu studii aprofundate în Dreptul Uniunii Europene, în ultimii ani mi-am desfășurat activitatea de consilier juridic în cadrul unor societăți comerciale și asociații nonguvernamentale. Am dedicat o perioadă lungă de timp pregătirii profesionale, fiind în prezent doctorand al Facultății de Drept. Până în anul 2019, am fost formator în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, unde am susținut prelegeri la disciplina Drept european al muncii.
M-am alăturat echipei în scopul de a oferi sprijinul meu în analizarea proiectelor legislative, în inițierea unor noi propuneri de legiferare, precum și pentru a contribui la implicarea și promovarea educației pe tot parcursul vieții

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://web.facebook.com/casian.icristina

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode