Cristina Dogaru

Colaborator comunicare

Perioada de colaborare:
August 2021 – prezent

Ultimii 4 ani

Ultimii 4 ani au fost pentru mine marcați de schimbări personale și profesionale importante, provocate conștient și asumat. Am continuat să dezvolt portofoliul Bright, prin care mi-am asumat misiunea de a ajuta companii care chiar aduc valoare prin acțiunile lor să comunice eficient și consistent. De aceea, mă concentrez pe companii și organizații din domeniul educației, tehnologiei, serviciilor, alimentației sănătoase și dezvoltării personale, în dorința de a contribui la construcția unei lumi mai conștiente și mai…bright. Pe plan personal, apariția celui de-al doilea copil mă motivează să mă implic și mai mult în educație și să lupt pentru cauze în care cred. 

Următorii 4

Următorii 4 ani îmi doresc să îi investesc în continuare în proiecte cu sens, de impact la nivel național, care se încadrează în filosofia mea de viață: aceea de a construi prin efort colectiv și responsabilitate individuală o țară în care să ne placă să trăim, prin talentele și aptitudinile noastre unice. Eu știu că pot realiza aceste lucruri prin scris și comunicare, dublate de capacitatea de a vedea potențialul constructiv din contexte și oameni, dar și de energia neobosită de a face mereu ce este corect și în beneficiul acestora.

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://web.facebook.com/cristina.dogaruulieru

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode