Dan Colceag

Consilier parlamentar

Perioada de colaborare:
Octombrie 2021 – prezent

Ultimii 4 ani

Am petrecut jumătate din timp în laboratorul de cercetare ştiinţifică de la Măgurele, jucându-mă cu laserul cu pisica lui Schrödinger şi cealaltă jumătate din timp am fost implicat în activitate civică sau politică, pentru că din decembrie 2019 sunt membru USR PLUS. După trei ani în care am fost simpatizant, am decis să întăresc sprijinul meu pentru accelerarea reformelor în lupta cu inerţia.

Următorii 4

Animat de dorinţa de schimba ceva, m-am alăturat echipei lui Andrei, pentru că am identificat în ea preocuparea reală pentru îmbunătăţirea sistemului de educație şi grijă pentru calitate în învăţământ, dublate de  corectitudine şi o bună organizare. Simt din nou ca am de învăţat şi că pot fi, în acelaşi timp, util.

https://web.facebook.com/dan.colceag

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode