Mihai Vacariu

Consilier în strategie

Perioada de colaborare:
Octombrie 2021 – prezent

Mihai Vacariu este cadru didactic asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, Facultatea de Comunicare și Relatii Publice. Absolvent al programului masteral de Communications Management în cadrul University of South Australia, a obținut titlul de doctor în științele comunicării cu lucrarea „Cenzura și receptarea operei lui F.M. Dostoievski în literatura română în perioada comunistă”, volum publicat la Editura Universității Transilvania, Brașov. În ultimii ani, Mihai Vacariu  a inițiat și a participat la numeroase dezbateri pe teme culturale în spațiul public.

A publicat împreună cu Gabriel Vacariu romanul Viața lui G. (Editura Litera, București) și este autor al volumului Îndrăgostit de Tarkovski (editura Adenium, Iași) și co-autor și editor al unor cărți și volume în domeniul filosofiei și științelor cogniției. Ca practician în domeniul relațiilor publice, are o experiență îndelungată în realizarea și implementarea de strategii de comunicare, în organizarea de evenimente, în managementul campaniilor electorale în țară și străinătate (Republica Moldova, Australia).

Aici mai multe detalii despre mine: 

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode