Miruna Baias

Coordonator Comunicare

Perioada de colaborare:
Februarie – Noiembrie 2021

Ultimii 4 ani

Sunt membră USR PLUS din 2017, m-am înscris atunci când am văzut că oameni ca noi, cu efort și dedicare, reușesc să oprească PSD-ul din a-și face de cap în Parlament.
În ultimii 4 ani am lucrat ca strateg de brand și om de comunicare pentru branduri precum CocaCola, Renault, OLX și Carrefour, în cadrul agenției Publicis România.

Următorii 4

M-am alăturat echipei lui Andrei și Irineu și lucrăm împreună la comunicarea activității cabinetelor parlamentare. Cred că trăim într-o perioadă în care accesul tehnic la informație este foarte ridicat, dar accesul la ce e important și adevărat devine din ce în ce mai redus. Scopul nostru e să aducem oamenilor informare simplă și valoroasă pentru ei despre activitatea parlamentarilor pe care i-au ales. 

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://www.linkedin.com/in/miruna-baias-b47b7852/

CURRICULUM VITAE

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode