Sergiu Căpîlnean

Comunicare Instituțională

Perioada de colaborare:
Aprilie – August 2021

Ultimii 4 ani

Am ales să privesc politica și politicile publice în primul rând ca pe o profesie. În ultimii patru ani, am lucrat în comunicare instituțională pe energie și multitudinea de subiecte adiacente pentru principalul producător de petrol și gaze din țară și, pentru scurt timp, pentru federația patronală a companiilor de utilități din energie. Ulterior, am lucrat pentru un start-up britanic pe metodologii de colectare a datelor publice privind acțiuni punitive interne ale statelor, sancțiuni financiare internaționale și structuri guvernamentale, în scopul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului.   

 Următorii 4

Vreau să folosesc experiența dobândită în mediul privat pentru sprijinirea luării în mod corect a unor decizii bune pentru îmbunătățirea de sisteme publice. Cred că în România pot fi generate progrese masive prin structurarea corectă a dialogului. Mă bucur că o să am ocazia să încerc să ating aceste puncte alături de Andrei și Irineu, cu accent pe cauza primordială a educației. 

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://www.linkedin.com/in/sergiu-capilnean-b6932144/ 

CURRICULUM VITAE

 

Avem urgentă nevoie de un nou mod de a face politică, de responsabilitate, integritate, depolitizare și de profesionalism în toate instituțiile. Trebuie să le oferim noilor generații un sistem educațional performant, actualizat, care să le dea șansa de a-și împlini potențialul, indiferent de mediul din care provin.
Andrei Miftode