Daniela Dumulescu

Strategie, Cercetare și fundamentare politici educaționale

 Ultimii 4 ani

Întreaga carieră  (implicit ultimii 4 ani) i-am dedicat educației formale și non-formale, în calitate de psiholog și cadru didactic asociat la  Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca), dar și ca speaker la peste 63 de evenimente de profil și trainer în aprox. 12 proiecte dedicate strategiilor de dezvoltare psihologică, educațională și vocațională a cadrelor didactice, copiilor, adolescenților și tinerilor derulate de diferite instituții și organizații naționale sau internaționale (UBB, UMF Cluj-Napoca, UNICEF, Youth For Understanding Spania, Ministerul Educației etc.). În 2019 am susținut doctoratul la Universitatea Babeș-Bolyai în Psihologie Cognitivă Aplicată în domeniul dezvoltării carierei (subiectul de cercetare: Cariere cu Sens și Semnificație în Secolul XXI). 

Următorii 4 ani

M-am alăturat echipei cabinetelor lui Irineu și Andrei în primul rând pentru că împărtășim idei și principii comune- cu toții credem în valoarea implicării și a promovării educației ca soluție care poate și trebuie să contribuie fundamental la dezvoltarea individuală și a comunităților din care facem parte. Totodată, scopul meu este acela de a oferi suport bazat pe evidențe științifice în construirea unor politici publice eficiente și ancorate în realitate și de a contribui la creșterea stării de bine generale, prin soluții derivate din studiile recente din domeniul psihologiei și educației.

Aici mai multe detalii despre mine: 

https://www.linkedin.com/in/daniela-dumulescu-05636713/

https://www.facebook.com/psihologdanieladumulescu

https://www.researchgate.net/profile/Daniela-Dumulescu

CURRICULUM VITAE

Misiunea noastră este să facilităm formarea continuă a cetățenilor și dezvoltarea potențialului uman prin educație incluzivă și de calitate pentru toti copiii
Andrei Miftode